Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Esenyurt
Aylar'ın Evi

Aylar'ın Evi

Dünya Mutfağı, Türk, Asya, Rus

Ana menü fiyatı ortalama15

Esenyurt, İstanbul şehrindeki Aylar'ın Evi restoranının fotoğrafı
Aylar'ın Evi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aylar'ın Evi hakkında

Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00

Aylar'ın Evi hakkında daha fazla

Alışılmışın dışında lezzetlerin adresi, Türk yöresek ve Rus mutfağını İstanbul'a taşıyan özel bir yer... Aylar Hojayeva yönetimindeki Aylar'ın Evi; sıradanlaşan tatların etrafımızı sardığı bir ortamın ortasında adeta bir vaha...

Sıklıkla sorulan sorular

Aylar'ın Evi restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Aylar'ın Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Aylar'ın Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Aylar'ın Evi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Esenyurt'ta, Aylar Hojayeva'nın yönetiminde alışılagelmişin dışında lezzetlerle tanışmaya hazır olun! Türkmen, Rus Mutfağı ile Türk Yöresel Ev Yemeklerinin seçkin ve doyumsuz lezzetlerini; güler yüzlü personeli, kusursuz hizmet anlayışı, özel sunumları ve farklı tarifleri ile sizlerin beğenisine sunan Aylar'ın Evi, farklı tatların peşinde koşanlar için adeta cennet... Menüsünde Borç Çorbası'ndan Türkmen pilavına kadar pek çok yöresel lezzeti barındıran mekan; 24 saat açık olarak her saatte lezzetleriyle tanışmanızı sağlıyor. Aylar'ın Evi Restaurant'ı her türlü organizasyon, baby shower, doğum günü kutlamaları, davet ve iş yemekleriniz için de tercih edebilirsiniz. Eğer sizler de Aylar'ın Evi'nde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.