Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Bahçe Etiler

Bahçe Etiler

Dünya Mutfağı, Biftek

Ana menü fiyatı ortalama19

Etiler, İstanbul şehrindeki Bahçe Etiler restoranının fotoğrafı
Bahçe Etiler için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bahçe Etiler hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
08:00 - 04:00
Saturday
08:00 - 04:00
Sunday
08:00 - 04:00
Monday
08:00 - 04:00
Tuesday
08:00 - 04:00
Wednesday
08:00 - 04:00
Thursday
08:00 - 04:00

Bahçe Etiler hakkında daha fazla

Etiler’in rahatlık ve huzur mekanı Etiler Bahçe, günün stresini gülümseyen bir yüz ve nefis lezzetlerle değiş tokuş etmek isteyenler için karşınızda! Özellikle öğlen servisi ve nargile çeşitleriyle dikkat çeken mekanda nefis lezzetler damağınızda özel bir tat bırakıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bahçe Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Bahçe Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Bahçe Etiler adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bahçe Etiler adlı restoranın park yeri yoktur.

Bahçe Etiler restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un en şık semtlerinden biri Etiler’de, sabah kahvaltısıyla başlayan bir günü akşamın ilerleyen saatlerine dek sunabileceği lezzetlerle tamamlayabilen özel bir mekanda geçirmek isteyenlere! Etiler Bahçe, hoş menüsü, ortamı ve yüzleri güldüren atmosferiyle taşıdığınız stres ve sıkıntıyı vücudunuzdan atabileceğiniz güzel bir zaman dilimi sunuyor. Üstelik bu zamanı ister dostlarınızla ister sevdiklerinizle geçirebilmeniz mümkün. Dünya mutfaklarından pek çok lezzeti menüsünde bulunduran Etiler Bahçe’de her lezzet taze malzemelerle ve özenle hazırlanıyor. Etiler Bahçe’de nargile çeşitlerinin yanı sıra sevdiğiniz spor karşılaşmalarını da takip edebileceğinizi hatırlatalım. Eğer sizler de Etiler Bahçe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.