Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Tuzla
Balıkhane Restaurant

Balıkhane Restaurant

Balık, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama25

Tuzla, İstanbul şehrindeki Balıkhane Restaurant restoranının fotoğrafı
Balıkhane Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Balıkhane Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00

Balıkhane Restaurant hakkında daha fazla

Mavi ve beyazın dansı, samimi ve içten bir aile işletmesinin sıcaklığı, taze balığın ağızda bıraktığı iz Tuzla’da Balıkhane’de karşınıza çıkıyor. Önündeki özel balık tezgahındaki taptaze balıkların ve deniz ürünlerinin sofraları şenlendirdiği mekanda mezeler ve güler yüzlü hizmet de müptelası olacağınız bir deneyimi sizlere hediye ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Balıkhane Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Balıkhane Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Balıkhane Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Balıkhane Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Balıkhane Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tuzla’nın denizle olan aşkı, balıkçılıkla olan bağı bitmez, sona ermez. Deniz kokulu sokaklarında daima maviye dair bir sofrayı bulabileceğiniz bu özel semte dair sevdiğiniz her şeyle karşılaşabileceğiniz bir sıcacık aile işletmesi, yüzleri güldüren bir lezzet tecrübesini sunmaya devam ediyor. Balıkhane, mavi ve beyazın ağırlıkta olduğu dekorasyonu ve ortamıyla denize dair bir mekanı ortaya koyarken, daha kapısındaki balık tezgahıyla masalarınıza sunulacak tatların tazeliğine dair önemli işaretleri henüz ilk saniyelerde sizlere belli etmeyi başarıyor. Henüz o gün tutulmuş balıkların da yer aldığı taze çeşitler, deniz ürünleri ve soğuk mezeleriyle ilgi odağı olan mekan uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Eğer sizler de Balıkhane’de kendinize ait bir masaya kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.