Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Bitez
Bambu Restaurant & Beach

Bambu Restaurant & Beach

Türk

Ana menü fiyatı ortalama34

Bitez, Bodrum şehrindeki Bambu Restaurant & Beach restoranının fotoğrafı
Bambu Restaurant & Beach için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bambu Restaurant & Beach hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00

Bambu Restaurant & Beach hakkında daha fazla

Bodrum Bitez'de, Ege denizinin kadifemsi dokunuşunu cildinizde hissedebileceğiniz özel konumu, plajı ve nefis lezzetleriyle sadece gününüzü güzelleştiren değil; yaşamınıza renk katan farklı bir yer... Bambu Lounge & Beach; eşsiz konumunu dünya mutfağından nefis tatlar ve organik malzemelerle hazırlanan dillere destan kahvaltısıyla taçlandırıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bambu Restaurant & Beach adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Bambu Restaurant & Beach adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Bambu Restaurant & Beach adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bambu Restaurant & Beach adlı restoranın park yeri yoktur.

Bambu Restaurant & Beach restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ege Denizi'nin hayalleri renklendiren özel sahillerini sizlerle buluşturan Bodrum, Bitez gibi farklı bir atmosferi sizlerle buluşturabilen koylarıyla da aşık ediyor sizleri kendisine... Bitez'in hem hareketli hem de huzurlu sahillerinde yaşamın güzelliğini yeniden keşfedebileceğiniz mekanlarından biri kuşkusuz Bambu Lounge & Beach. Plaja hakim konumu, farklı servisi ve damağınızda iz bırakacak tatlarıyla misafirlerinin beğenisini kazanan mekan; gerek dünya mutfağından tatları gerekse içecek çeşitleriyle imzasını atmasını biliyor.Organik malzemelerin kullanımına özen gösterilen Bambu'da sabah kahvaltısının da bu yönüyle haklı bir üne sahip olduğunu iddia etmek yanlış olmaz. Eğer sizler de Bambu Lounge & Beach'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.