Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Ben Coffee Roasters

Ben Coffee Roasters

Kek ve kahve

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Ben Coffee Roasters restoranının fotoğrafı
Ben Coffee Roasters için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ben Coffee Roasters hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00

Ben Coffee Roasters hakkında daha fazla

Moda’da dünyanın farklı yerlerinden pek çok kahve çeşidini yudumlama fırsatı bulabileceğiniz özel bir yer Ben Coffee Roasters. Güney Amerika’dan Afrika’ya pek çok ülkenin egzotik kahvelerini deneyimleyebileceğiniz mekan, hoş dekoruyla da cazibesini ortaya koyarken özenle hazırlanan tatlarıyla damak tadına düşkün konuklarının da uğrak yeri halini aldı.

Sıklıkla sorulan sorular

Ben Coffee Roasters adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Ben Coffee Roasters adlı restoranın park yeri yoktur.

Ben Coffee Roasters restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Ben Coffee Roasters restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Ben Coffee Roasters restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ben Coffee Roasters, dünyanın farklı ülkelerinden yeşil çekirdek kahve getirip bunları İstanbul’da kavurarak sizlerle buluşturan özel bir yer. Kahve tutkunlarının kısa sürede ilgisini çeken mekanda Endonezya, Etiyopya, Tanzanya ve El Salvador başta olmak üzere pek çok farklı ülkeden hasat dönemine kadar kahve getirtiliyor. Kahvenizi yudumlarken dostlarınızla hoş sohbetler edebileceğiniz özel dekorasyonu da mekanın defalarca tercih edilmesinde önemli etkenlerden… Taze malzemelerle hazırlanan atıştırmalıkları, tatlıları ve lezzetleri de damaklarınızda özel bir iz bırakırken sadece içecekleriyle değil yemekleriyle de yüzlerinizi güldürmeyi başarıyor. Eğer sizler de Ben Coffee Roasters’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.