Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Beyaz Balık Evi

Beyaz Balık Evi

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Beyaz Balık Evi restoranının fotoğrafı
Beyaz Balık Evi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Beyaz Balık Evi hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00

Beyaz Balık Evi hakkında daha fazla

Acıbadem'de nefis balıkları, deniz ürünleri ve mezeleriyle deniz kokusunu sofralarınıza taşıyan özel bir mekan karşınızda! Beyaz Balık, hem dostlarınızla hem de kendi başınıza kurulacağınız özel sofralarında günü güzelleştirecek bir deneyim sunmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Beyaz Balık Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Beyaz Balık Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Beyaz Balık Evi adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Beyaz Balık Evi adlı restoranın park yeri yoktur.

Beyaz Balık Evi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Günden güne güzelleşen, huzurlu kimliğinin yanına eğlenceyi ve lezzeti de ekleyen Acıbadem'de, denizin kokusunu sofralarınızda duyabileceğiniz özel bir mekan var: Beyaz Balık. Hem hoş atmosferi hem de samimi dekorasyonuyla konuklarının karşısına çıkan Beyaz Balık, günü güzelleştiren enerjsi, hizmet ve sunum kalitesiyle konuklarının yüzünü güldüren özel bir yer. Başta nefis deniz ürünleri ve enfes mezeler olmak üzere pek çok farklı tadı sofralarınıza sunan Beyaz Balık, taptaze balıklarıyla da damaklarınıza şölen sunmayı başarıyor. Sizlere ister dostlarınızla ister kendi başınıza Beyaz Balık'ın tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Beyaz Balık'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.