Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Boğaz Taksi

Boğaz Taksi

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Boğaz Taksi restoranının fotoğrafı
Boğaz Taksi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Boğaz Taksi hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00

Boğaz Taksi hakkında daha fazla

İstanbul’un dillere destan güzelliğinin zirvesi Boğaz manzarasının tam ortasında, iki yakanın kendine has atmosferini izleyerek ay ışığı altında keyifli bir yemekten daha güzel ne olabilir? Boğaz Taksi, filosundaki birbirinden farklı tekneleriyle şimdi Boğaz’da yemek zevkini zirveye çıkarıyor. Uzman ekibi, özenli lezzetlerin ustaca sunulduğu servisi ve lüks tekneleriyle her türlü organizasyonunuz için ilk tercih olan Boğaz Taksi, hem unutulmaz bir deneyim hem de sonsuz eğlence vaat ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Boğaz Taksi adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Boğaz Taksi adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

Boğaz Taksi adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Boğaz Taksi adlı restoranın park yeri yoktur.

Boğaz Taksi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un alameti farikası, güzelliğiyle yüzyıllardır herkesi etkileyen Boğaz’da en güzel yemek saatleri şimdi Boğaz Taksi’de sizi bekliyor. Günün her saati bambaşka bir karaktere bürünen Boğaz’ı en yakından görmek, bu sırada sevdiklerinizle keyifli saatler geçirmek için Boğaz Taksi’nin profesyonel ekibi sizi bekliyor. Birbirinden farklı teknelerde her türlü etkinlik için 5 yıldızlı hizmet sunan Boğaz Taksi, aynı zamanda leziz menüleriyle de göz dolduruyor. Kahvaltıdan akşam yemeklerine, düğünlerden kutlamalara kadar günün her saati, her türlü amaca uygun seçenekleri olan Boğaz Taksi’de seçebileceğiniz farklı menüler bulunuyor. Dilerseniz güne Boğaz üzerinde bir kahvaltıyla başlayabilir ve birbirinden güzel peynirler, taptaze kahvaltılıklar ve sıcacık çay eşliğinde sabah mahmurluğunuzu atabilirsiniz. Dilerseniz yemek veya kokteyl menülerinden seçebilir, özenle hazırlanmış ordövr tabaklarında taze mezelerin tadını çıkarabilir, dana rostodan ızgara levreğe kadar birbirinden değişik yemeklerle karnınızı doyururken İstanbul’un zamansız güzelliğini içinize çekebilirsiniz. Kendinizi Boğaz Taksi’de güzel bir yemekle ödüllendirin, Boğaz’ı ve İstanbul’u bambaşka bir gözle görün.