Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
By Satır Kasap Izgara

By Satır Kasap Izgara

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama20

Ataşehir, İstanbul şehrindeki By Satır Kasap Izgara restoranının fotoğrafı
By Satır Kasap Izgara için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

By Satır Kasap Izgara hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
08:00 - 23:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00

By Satır Kasap Izgara hakkında daha fazla

By Satır Kasap Izgara başta Ataşehirli misafirleri olmak üzere tüm İstanbullulara tadına doyulmaz bir lezzet şöleni sunuyor. Sucuktan füme ete, pirzoladan antrikota özenle hazırlanan etleri karşınıza çıkaran By Satır Kasap Izgara’da sevdiklerinizle

Sıklıkla sorulan sorular

By Satır Kasap Izgara restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, By Satır Kasap Izgara restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

By Satır Kasap Izgara adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, By Satır Kasap Izgara adlı restoranın park yeri yoktur.

By Satır Kasap Izgara restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Birçok sektörde olduğu gibi yiyecek ve içecek ya da et ve et ürünleri sektöründe de rekabet büyümekte ancak, bu rekabet beraberin de bazı düşünceleri de akla getiriyor... Bunlardan en önemlisi temizlik, hijyen ve kullanılan ürünün ne kadar sağlıklı olduğu.. Özellikle insan hayatında çok önemli rol oynayan bu sektörün hakkında onlarca kanun ve yasa tasarısı çıkarıldı ve mümkün olduğunca insanların beslenirken daha güvende olması sağlandı.. Tam bu noktada gıda sektöründe aranılan tüm vasıflara sahip olan By Satır Kasap Izgara en güvenli ve en sağlıklı ürünleri sunmak üzere hizmet vermeye başladı. Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde hizmet veren By Satır Izgara kasaplık konusundaki tecrübesini arkasına alarak birbirinden lezzetli et ürünleri ile ziyaretçilerine bir et ziyafeti sunuyor. Sucuktan füme ete, pirzoladan antrikota lezzetli ve sağlıklı çeşit çeşit ürünün bulunduğu mekandaki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden rahatlıkla yaptırabilirsiniz.