Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Cafe De La Fee

Cafe De La Fee

Türk, Akdeniz, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Cafe De La Fee restoranının fotoğrafı
Cafe De La Fee için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe De La Fee hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 04:00
Saturday
12:00 - 04:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00

Cafe De La Fee hakkında daha fazla

Fransa havasını sizlere sunan Cezayir Sokak'ta canayakın havası ve renkli kişiliğiyle Cafe de La Fee, alışılmadık tatlarını samimi atmosferinde sizlere sunuyor!

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe De La Fee adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Cafe De La Fee adlı restoranın park yeri yoktur.

Cafe De La Fee restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cafe De La Fee restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cafe De La Fee restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Uzun zamandır Fransa havası almaya alışık olduğumuz Cezayir Sokak, renkli atmosferiyle insana her mevsim bahar yaşatacak cinsten. Bir de bünyesinde canayakın ve renkli kişiliğe sahip bir mekan olunca gitmemek imkansız oluyor. Cafe de La Fee, ismini söylemesi bile mutluluk veren bir yer. Buz gibi bir kadeh kadar enerjik, biraz da sade türk kahvesi gibi oturaklı. Dünya mutfağının bilinmeyenlerini menüsünde barındıran La Fee, oldukça ilgi çekici tatlara sahip. Rokfor soslu bonfile, kafkas pirzola, mantarın bonfile ile birleştiği "beef stragonof", mantarlı fileminyon ve provans usulü bonfile denemeye değer gurme lezzetlerden. Türkçesi "perinin cafesi" olan bu renkli yer, kendi gibi hayat dolu canlı müziği ile de büyülüyor insanları. Kadehlerinizi yudumlayıp kendinizi müziğe bırakırken, mekanın atmosferine dingin hava katan mumlar da sağa sola yatan ışıklarıyla size eşlik ediyor. Cafe de La Fee, Fransız sokağının içinde parlayan samimi ve neşeli bir dünya. Bu güzel mekanda anılarınız olsun istiyorsanız Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!