Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maçka
Chocolate Bistro Bar

Chocolate Bistro Bar

Amerikan, İngiliz, İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama34

Maçka, İstanbul şehrindeki Chocolate Bistro Bar restoranının fotoğrafı
Chocolate Bistro Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Chocolate Bistro Bar hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Wednesday
08:00 - 03:00
Thursday
08:00 - 03:00
Friday
08:00 - 03:00
Saturday
08:00 - 03:00
Sunday
08:00 - 03:00
Monday
08:00 - 03:00
Tuesday
08:00 - 03:00

Chocolate Bistro Bar hakkında daha fazla

2001 yılından beri İstanbul'un yeme içme dünyasına damgasını vuran markalardan biri. Dünya mutfaklarından geniş, renkli seçenekleri ve günün her saatine uygun tat çözümleriyle kaliteyi lezzetle birleştiren Chocolate Bistro&Bar, Maçka şubesiyle sizleri rüya gibi bir masaya davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Chocolate Bistro Bar adlı restoran Amerikan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Chocolate Bistro Bar adlı restoran, Amerikan yemekleri sunar ve ayrıca İngiliz, İçecekler da sunar

Chocolate Bistro Bar adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Chocolate Bistro Bar restoranında vardır.

Chocolate Bistro Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2001 yılında Ritz Carlton Hotelʼin altında hizmet vermeye başlayan Chocolate Bistro&Bar, Türkiyeʼye ilk defa Bistro&Bar konseptini getirmiş ve yıllarca başarıyla uygulamış bir markadır. Sektöründe birçok ilke imza atan Chocolate Bistro&Bar, açıldığı günden beri aynı üç ortağın liderliğinde faaliyetlerini sürdürüyor. Konuklarının beğenisiyle şube sayısını arttıran Chocolate Bistro Bar'ın en çok beğenilen şubelerinden biri hiç kuşkusuz Maçka şubesi. İstanbulʼun tüm renklerini ve enerjisini içinde barındıran Chocolate Bistro&Barʼın menüsü ilginç bir o kadar da cezbedici tatlara ev sahipliği yapıyor. İtalyan ağırlıklı dünya mutfağının lezzetlerini 105 farklı çeşitle sunan Chocolate Bistro&Bar, "home made" tatlarla misafirlerine sıcacık bir ortam sunuyor. Eğer sizler de Chocolate Bistro&Bar Maçka'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.