Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Gayrettepe
Cundalı Balıkçısı

Cundalı Balıkçısı

Gayrettepe, Istanbul şehrindeki Cundalı Balıkçısı restoranının fotoğrafı
Cundalı Balıkçısı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cundalı Balıkçısı hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00

Cundalı Balıkçısı hakkında daha fazla

Cundalı Balık, deniz kokulu sofralar düşleyenleri özel ortamına davet ediyor. Ahtapot beğendi, balık böreği, paella, ballı Jumbo, kalamar ızgara, taze balık çeşitleri ve çok daha fazlası Cundalı Balık’ta sizleri bekliyor. Sizlere dostlarınızla ya da tek başınıza bu enfes lezzetlerin tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cundalı Balıkçısı adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cundalı Balıkçısı adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Cundalı Balıkçısı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Cundalı Balıkçısı restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Cundalı Balıkçısı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cundalı Balık, Ege kokulu sofraların gerçek adreslerinden… Cunda Adası’ndan adını alan Cundalı Balık; Ege’nin bu özel yerinin unutulmaz sofralarını İstanbul’a taşımaya kararlı. Böylesi özenli ve büyülü bir mutfakla karşı karşıya kalanlar için vazgeçilmez bir yer halini alıyor Cundalı Balık Ahtapot beğendi, tereyağında karides, balık böreği, levrek dolma, paella, ballı Jumbo, kalamar ızgara, lakerda, cibes otu ve çok daha fazlası Cundalı Balık’ta karşınıza çıkarak özel bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Titiz servis, güler yüzlü hizmet anlayışı ve pozitif atmosfer, Cundalı Balık’ın uğrak yeriniz olmasını sağlayan diğer etkenler. Eğer sizler de Cundalı Balık’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.