Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Dotto

Dotto

İtalyan, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama18

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Dotto restoranının fotoğrafı
Dotto için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dotto hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 22:30
Saturday
11:00 - 22:30
Sunday
11:00 - 22:30
Monday
11:00 - 22:30
Tuesday
11:00 - 22:30
Wednesday
11:00 - 22:30
Thursday
11:00 - 22:30

Dotto hakkında daha fazla

İtalyan mutfağının enfes tatlarını üstün kalitede sunan bir dünya markası, New York ve Milano’dan sonra İstanbul’da karşınızda! En başarılı yabancı chef ödülünü alan Elio Magrograssi’nin oluşturduğu özel menünün yine uzman bir kadro yardımıyla masalarınıza sunulduğu Dotto Cafe Bistro’da pizzalardan makarnalara denk unutulmaz tatlar karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Dotto restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Dotto adlı restoran İtalyan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Dotto adlı restoran, İtalyan yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Dotto restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

New York ve Milano’dan sonra İtalyan mutfağını İstanbul’a taşıyan Dotto Cafe Bistro, farklı tatlarıyla karşınızda! Türkiye’deki en başarılı yabancı chef ödülünü almış, özel bir isim Elio Magrograssi’nin İtalyan mutfağının en zengin tatlarını sizlerle buluşturduğu Dotto Cafe Bistro, hem şık dekorasyonu hem de samimi ortamıyla vazgeçilmez mekanlarınızdan biri halini alıyor. İtalyan mutfağı denildiğinde akla ilk gelen tatlar; pizzalar, makarnalar ve salataların başı çektiği menüde, ev yapımı lavaşla hazırlanan İtalyan dürümleri de özellikle tavsiye edilen tatlar arasında gösteriliyor. Eğer sizler de Dotto Cafe Bistro’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.