Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Duvares Restaurant

Duvares Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk

Ana menü fiyatı ortalama32

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Duvares Restaurant restoranının fotoğrafı
Duvares Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Duvares Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00

Duvares Restaurant hakkında daha fazla

Tarihinin üzerine yenilik serpilmiş Sultanahmet, konuklarını şıklığın ve zarafetin buluştuğu noktaya davet ediyor. Duvarese, taptaze lezzetleriyle mutfağından masanıza doğru göz kırpıyor!

Sıklıkla sorulan sorular

Duvares Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Duvares Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Duvares Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Duvares Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Duvares Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un tarih kokan semti Sultanahmet; Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve daha nice unutulmaz mimariye ev sahipliği yaparken, lezzet duraklarına da yer ayırmayı ihmal etmemiş. Yerli yabancı binlerce insanı ağırlayan bu güzide semt, önce tarihiyle sizi alıp geçmişe götürecek, sonra Duvarese Restaurant'a getirecek! Osmanlı mutfağından dünya mutfağına varana dek, farklı lezzet kuşaklarını menüsünde barından Duvarese, her damak zevkine hitap edecek tatlara sahip. Mekan bünyesinde alkollü alkolsüz içeceklere yer verirken, balık, kebap ve pizza çeşitlerinde de yelpazesini oldukça geniş tutmuş. Ferah ve konforlu oturma düzeni, havadar atmosferiyle yemek yeme keyfinizi daha da arttırıyor. Nezaketli ve güleryüzlü sunumlar, Sultanahmet'in misafirperver ve tarihi ruhuna yakışır bir şekilde yapılıyor. Bu zarif dünyaya dostlarınızla katılmak, eşsiz tatları denemek ve unutulmaz zamanlar geçirmek istiyorsanız Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli.