Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Erol Taş Cafe

Erol Taş Cafe

Kek ve kahve, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama28

Fatih, İstanbul şehrindeki Erol Taş Cafe restoranının fotoğrafı
Erol Taş Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Erol Taş Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
06:00 - 01:00
Saturday
06:00 - 01:00
Sunday
06:00 - 01:00
Monday
06:00 - 01:00
Tuesday
06:00 - 01:00
Wednesday
06:00 - 01:00
Thursday
06:00 - 01:00

Erol Taş Cafe hakkında daha fazla

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Erol Taş’ın yıllarca işlettiği cafe, sanatçının aramızdan ayrılmasının ardından da Yeşilçam’ın kokusunu içinize doyasıya çekebileceğiniz özelliğini sürdürüyor. Sıcacık çayı, kahvesi, hoş lezzetleri, Yeşilçam filmlerinden hatırlanan müzikleri ve duvarlarda başta Erol Taş olmak üzere ünlü yıldızların resimleriyle kendinizi bambaşka bir zamanda hissedeceğiniz farklı bir atmosfere davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Erol Taş Cafe adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Erol Taş Cafe adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar ve ayrıca Dünya Mutfağı da sunar

Erol Taş Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Erol Taş Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çoğu kişinin özlemle andığı filmleriyle Yeşilçam Sineması, sadece kendi sektörüne değil bir ülkenin yaşayış tarzına damga vurdu belki de. İşlediği konular, kendine has yıldızları ve yarattığı duyguyla geniş kitleleri etkisi altına almayı başardı. Erol Taş’ın kafesinde sanatçının gerçek karakteriyle karşılaşanlar bu özel yerin müdavimi oldular. Sinema kariyeri sonrası huzur bulduğu bu yerde misafirleri de onun güler yüzüyle karşılaştı, sunduğu çayda huzur buldu. Sanatçının aramızdan ayrılmasından sonra da faaliyetine devam eden Erol Taş Cafe, Yeşilçam’ın kendine has kokusunu her yudumda ve her lezzette masalara sunmaya devam ediyor. Duvarda ünlü yıldızlardan resimler, kulakta o dönemin şarkıları, masanızda lezzetler; huzur bulma yeri adeta Erol Taş Cafe. Eğer sizler de Erol Taş Cafe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.