Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Erenköy
Fan Fang Bağdat

Fan Fang Bağdat

Çin, Japonca, Tayland, Suşi

Ana menü fiyatı ortalama19

Erenköy, Istanbul şehrindeki Fan Fang Bağdat restoranının fotoğrafı
Fan Fang Bağdat için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fan Fang Bağdat hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00

Fan Fang Bağdat hakkında daha fazla

Fan Fang, yalnızca nefis tatlarıyla konuklarına Uzak Doğu lezzetlerinin en iddialılarını sunmakla kalmıyor; bu özel tatları tanıtma görevini de görüyor. Alanında en köklü restaurantlardan biri olarak kabul edilen Fan Fang, Bağdat Caddesi’nde yıllardır nefis sushilerden noddle’lara kadar geniş menüsünü konuklarıyla buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fan Fang Bağdat restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Fan Fang Bağdat restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Fan Fang Bağdat restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fan Fang Bağdat restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fan Fang Bağdat restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Uzak Doğu mutfağının en renkli tatlarını hem tanıtan hem de sofralarınıza sunan Fan Fang, alanında en köklü işletmelerden biri olarak öne çıkıyor. Yenilenen dekorasyonu ve buna bağlı olarak güzelleşen atmosferiyle misafirlerinin ilgi odağı haline gelen Fan Fang’de özenle hazırlanan lezzetler usta ellerce hazırlanıyor. Bu tatlardan Çin mantısı, Thai böreği, kızarmış wonton, erik soslu çıtır ördek, tatlı ekşi soslu tavuk, Sichuan soslu tavuk, acılı ekşili çorba, dana etleri, deniz mahsülleri, noodle çeşitleri ve tabii ki sushi çeşitleri konuklarının özellikle tavsiye ettiği tatlar arasında gösteriliyor. Eğer sizler de Fan Fang’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.