Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Feraye Restaurant

Feraye Restaurant

Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Feraye Restaurant restoranının fotoğrafı
Feraye Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Feraye Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün kapalı
Saturday
Kapalı
Sunday
Kapalı
Monday
11:00 - 03:00
Tuesday
11:00 - 03:00
Wednesday
11:00 - 03:00
Thursday
11:00 - 03:00
Friday
11:00 - 03:00

Feraye Restaurant hakkında daha fazla

Şehrin kültür, tarih ve lezzet merkezi Beyoğlu; en özel sofraların kurulduğu, en hoş kahkahaların aydınlattığı özel bir yeri içeriyor. Nostaljik binası, usta şeflerin elinden çıkma özel lezzetleri ve ve canlı müzik akşamlarıyla Feraye; şehre damgasını vurmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Feraye Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Feraye Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Feraye Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Feraye Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Pera’ nın tarihsel, kültürel, sanatsal ve doğal zengin dokusuyla asırlardır eğlencenin de gözde mekanı olmasından ilham alan Feraye, geleneksel eğlenceden yola çıkarak yeni ve modern meyhane adabını konuklarına sunuyor. İstiklal Caddesi’nden Balo Sokak’a girer girmez soldaki ilk binanın birinci katına attığınız adım sizi lezzetle müziğin dans ettiği Feraye’ye getirir. Beyoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturanlardan biri olan bu nostaljik binanın karakteristiğine sadık kalınarak yenilenmiş Feraye, cumbası, iki kişilik balkonları, şömineli ve yüksek tavanlı, 120 kişilik oturma kapasiteli salonu ve modern barı ile İstiklal Caddesi’ni kucaklıyor. Özenle hazırlamış menüleriyle, Şef Hüseyin Demirkıran farklıyla, Ege ve Akdeniz mutfaklarından sunulan mezeler, kömür ızgarasında mevsim balıkları ve spesiyalleri ile farklı lezzetleri tatma imkanı sağlıyor. Ülkemizde olduğu kadar uluslararası müzik camiasında da yerlerini perçinlemiş, müzisyenler canlı performans akşamları, “taş plak geceleri” ve beynelmilel seçkileriyle Feraye, Beyoğlu ruhunu sevenleriyle buluşturuyor.