Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Fil Moda

Fil Moda

Burger, Amerikan

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Fil Moda restoranının fotoğrafı
Fil Moda için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fil Moda hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00

Fil Moda hakkında daha fazla

Moda'nın huzuru, lezzeti ve mutluluğu birleştiren sokaklarında karşınıza çıkan, Fil ailesinin son üyelerinden Fil Mutfak, hoş dekorasyonu ve ortamıyla sizlerin karşısına çıkıyor! Geniş içecek menüsünün yanına özel lezzetlerini de katan mekanda, sevdiklerinizle hoş vakit geçirecek; günün gerginliğini ve stresini geride bırakacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Fil Moda restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Fil Moda restoranında açık havada oturma alanı var.

Fil Moda adlı restoran Burger yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fil Moda adlı restoran, Burger yemekleri sunar ve ayrıca Amerikan da sunar

Fil Moda restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy, İstanbul'da eğlencenin, sanatın ve kültürün kalbi konumunda adeta. Tüm bu güzelliklerin birleştiği sokaklar ise genellikle Moda'ya çıkar... Bir sokağında huzur, diğerinde eğlenceyi bulabileceğiniz bu özel semtte lezzeti ve mutluluğu bir arada bulabileceğiniz özel yerlerden biri fil Mutfak Moda. Fil markasının yeme - içme konusundaki başarısını ileriye taşıyıp geniş içecek menüsüne kendine has lezzetlerle eklemeyi başaran Fil Mutfak, tadı damağınızda kalacak lezzetlerle dolu masaları sizlerle buluşturmayı başarıyor. Hoş atmosferi, ambiyansı ve eğlenceli havasıyla adeta müdavimi olacağınız bu özel yerde sevdiklerinizle güzel vakit geçireceksiniz. Eğer sizler de Fil Mutfak Moda'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.