Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Fine Dine İstanbul

Fine Dine İstanbul

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama43

5.5/6

2 değerlendirme

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Fine Dine İstanbul restoranının fotoğrafı
Fine Dine İstanbul için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fine Dine İstanbul hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 22:30
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
12:00 - 22:30
Tuesday
12:00 - 22:30
Wednesday
12:00 - 22:30

Fine Dine İstanbul hakkında daha fazla

Hotel Arcadia Blue bünyesinde karşınıza çıkan ve otelin alıştığınız kalitesini lezzette de yakalamanızı sağlayan Fine Dine İstanbul, hem sunduğu nefes kesici manzara hem de özel lezzetlerle vazgeçemeyeceğiniz yerlerden biri haline geliyor. "Saray Etkisinde İstanbul Mutfağı" içerikli özel menüsüyle övgü toplayan Fine Dine İstanbul'da özel bir lezzet deneyimine sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Fine Dine İstanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fine Dine İstanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fine Dine İstanbul restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fine Dine İstanbul restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Fine Dine İstanbul "Hotel Arcadia Blue"'nun inanılmaz manzarası ve Başak Sanaç Tanrıverdi imzalı "Saray Etkisinde İstanbul Mutfağı" içerikli , İstanbul’un Osmanlı'dan bu yana yitirmediği kültür mozaiğini yansıtan lezzetlerle oluşan bir menüyle hizmet veren özel bir restaurant. Otelin hakim rengi sımsıcak gri-bej tonu, ahşap işlerinde kullanılan ceviz, zemindeki Savannah mermer ve özel dokuda duvar kağıtları ile farklı aksanlar kazanarak, restoranda da devam ediyor. Paşabahçe’nin el yapımı, türkuaz rengi incecik bardakları, zarif aksesuarlarıyla birlikte restoranın alamet-i harikası. Otelin misafirlerini büyüleyen, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Boğaziçi ve Marmara Denizi’ne hakim manzarası, restoranda ulaştığı hayal bile edilemez görüş açısıyla, etkileyiciliğinin doruklarında. 150 kişi kapasiteli restoranda, mevsim dönümlerinde güncellenen sağlıklı menünün a la carte servisi dışında kurumsal ve münferit gruplar için özel organizasyonlar, yemek, kokteyl, parti ve düğünler de düzenleniyor. Eğer sizler de Fine Dine İstanbul'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.