Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Füreyya Galata Balıkçısı

Füreyya Galata Balıkçısı

Balık, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama32

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Füreyya Galata Balıkçısı restoranının fotoğrafı
Füreyya Galata Balıkçısı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Füreyya Galata Balıkçısı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00

Füreyya Galata Balıkçısı hakkında daha fazla

Galata Kulesi’nin hemen dibinde denizin kokusunu duymak isteyenlerin sofralarına unutulmaz balık sofraları ve deniz ürünleri sunan özel bir yer Füreyya Galata Balıkçısı… Yerli ve yabancı konukların da gözdesi haline gelen mekandan New York Times gibi ünlü gazeteler de övgüyle bahsediyorlar. Taptaze balıkları, mezeleri ve enfes tatları masanıza taşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Füreyya Galata Balıkçısı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Füreyya Galata Balıkçısı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Füreyya Galata Balıkçısı adlı restoranın park yeri yoktur.

Füreyya Galata Balıkçısı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Galata Kulesi ve etrafındaki sokaklar, İstanbul’un tarihi, kültürü ve sanatını bir araya getiren yerler olarak adlandırılır sıklıkla. Kendine has enerjisi, havası ve güzelliğiyle kendisine aşık eden bir yanı vardır bu sokakların. Serdar-ı Ekrem Caddesi’ndeki Füreyya Galata Balıkçısı da hem bu sokakların havasını taşıyor, hem de enfes tatlarıyla adeta kendi değerini ve güzelliğini semtle bütünleştiriyor. Yerli ve yabancı konukların sıklıkla tercih ettiği mekanlardan Füreyya Galata Balıkçısı, adından New York Times’da bile söz ettirmeyi başarmış; dekorasyonu ve atmosferiyle özel bir mekan. Menüsünde balık çorbası, özel meze çeşitleri, deniz ürünleri, morina balığı gibi sık rastlanmayan balıkların yanı sıra mevsim balıkları ve çok daha fazlası sizlerin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Füreyya Garden Balıkçısı’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.