Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Galaktion

Galaktion

Dünya Mutfağı, Rus

Ana menü fiyatı ortalama14

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Galaktion restoranının fotoğrafı
Galaktion için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Galaktion hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00

Galaktion hakkında daha fazla

Sıcak ve güzel tasarımı, özenli servisi ve keyifli ortamı ile Gürcü mutfağının İstanbul’daki en iyi temsilcisi olan Galaktion, bu zengin mutfağın ünlü lezzetlerini Beyoğlu Galata’da sizinle buluşturuyor. Yer aldığı tarihi ortam ile ustaca bütünleşmiş mekanda çorbalardan hamur işlerine kadar Gürcü yemeklerinin en özelleri yer alıyor. Usta ellerde taptaze ürünlerle hazırlanan yemekleri kadar atmosferiyle de öne çıkan mekan, gün geçtikçe popülerliğini arttırıyor. Farklı tatlar denemek için en iyi seçeneklerden biri olan Galaktion, sizi Kafkaslar’a doğru lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Galaktion restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Galaktion adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Galaktion adlı restoranın park yeri yoktur.

Galaktion restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Gürcü mutfağının lezzetleriyle tanışmak için Tiflis’e gitmenize gerek yok, Galata’da yer alan Galaktion size Gürcistan’ın en ünlü ve en nefis tatlarını olanca güzelliğiyle sunuyor. Başta haçapuri ve hinkali olmak üzere Gürcü mutfağının şaheserlerini samimi bir atmosferde masanıza getiren Galaktion, Galata’nın en ünlü lezzet duraklarından biri olma yolunda ilerliyor. İster farklı lezzetler ve farklı mutfaklar arayışında olun, ister tanıdığınız ve bildiğiniz Gürcü yemekleri yeniden tatma peşinde olun, Galaktion size aradığınızı sunacak. Çorbalarından salatalarına, peynirlerinden gazozlarına kadar “İstanbul’un ortasındaki Gürcistan” benzetmesini sonuna kadar hak eden Galaktion, bu komşu ülkenin en iyi lezzet elçisi. Nefis mantılar, tavuk ve dana eti ile zenginleşen çorbalar, pideler ve nefis sıcak yemeklerle lezzet haritanızı genişletmeye Galaktion’dan başlayın! Yemekleriyle olduğu kadar tasarımı ve atmosferiyle de Galata’nın en iyi seçeneklerinden biri olan Galaktion’a uğramazsanız çok şey kaçıracağınıza emin olabilirsiniz. Komşu Gürcistan’ın zengin mutfağına giriş dersi özelliği taşıyan Galaktion menüsü gününüzü renklendirecek.