Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Çekmeköy
Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy

Kebap, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama60

Çekmeköy, İstanbul şehrindeki Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy restoranının fotoğrafı
Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy hakkında daha fazla

1910 yılında Adana'da kurulan Hasan Kolcuoğlu sofraları, 100 yılı aşkın süredir ülkenin yaşamına yön vermeye, damaklarda bayram ettirmeye devam ediyor. Tadına doyum olmaz Adana sofraları şimdi de İstanbul’un son gözdesi Çekmeköy’de kuruluyor. Adanalı Hasan Kolcuoğlu, dillere destan metre kebabı başta olmak üzere ağızda dağılan et ve meze çeşitlerini yine sizlerle buluşturuyor.(d-smart ve lig tv maç yayınları mevcuttur.)

Sıklıkla sorulan sorular

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Hasan Kolcuoğlu Çekmeköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1910 yılından beri kebaba gönül verenleri şöhretli sofraları ve meşhur metrelik kebaplarıyla ağırlayan Hasan Kolcuoğlu, Adana’nın nefis tatlarını bu defa İstanbul’un Anadolu Yakası’na, şehrin son zamanlardaki gözdesi Çekmeköy’e taşınıyor. Abugannuş, humus, içli köfte, çıtır çıtır lahmacun ve daha birçok ara sıcak ve mezeyle başlayabileceğiniz yolculuk; etli tava, adana kebap ve patlıcan kebap gibi spesiyallerle sürdürülebiliyor. Misafirlerin gözde lezzetleri böyle sıralansa da yine de pek çoklarının tercihi Hasan Kolcuoğlu'nun alamet-i farikası "metre kebabı". Pirzola, sarma beyti, kanat ve parça tavukla birlikte servis edilen kebap; kişi sayısına göre masanızda metrelerce uzanabiliyor. Uçsuz bucaksız bu lezzeti tarif etmek de bir kez tadına bakıldı mı gittikçe zorlaşıyor... Sizler de Hasan Kolcuoğlu'nda, önünüzde metrelerce uzanan bir kebapla unutulmaz bir sofraya oturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.