Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Fatih
Haskral Hatay Sofrası Fatih

Haskral Hatay Sofrası Fatih

Fatih, Istanbul şehrindeki Haskral Hatay Sofrası Fatih restoranının fotoğrafı
Haskral Hatay Sofrası Fatih için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Haskral Hatay Sofrası Fatih hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:45
Thursday
10:30 - 23:45
Friday
10:30 - 23:45
Saturday
10:30 - 23:45
Sunday
10:30 - 23:45
Monday
10:30 - 23:45
Tuesday
10:30 - 23:45
Wednesday
10:30 - 23:45

Haskral Hatay Sofrası Fatih hakkında daha fazla

"Kalite asla bir tesadüf değil, akıllı bir gayretin sonucudur." 30 yıllık bir tecrübenin, çabanın ve başarının lezzet dolu sofralara dönüştüğü mekan Haskral Hatay Sofrası'nda damağınızda kayan tatların yüzünüze bıraktığı gülümseme bir tesadüf değil. İstanbul'un adından en çok söz ettiren mekanlarından Haskral Hatay Sofrası, size muhteşem bir deneyimin kapılarını aralamanın mutluluğunu yaşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Haskral Hatay Sofrası Fatih restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Haskral Hatay Sofrası Fatih adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Haskral Hatay Sofrası Fatih adlı restoranın park yeri yoktur.

Haskral Hatay Sofrası Fatih restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hatay'ın eşsiz lezzetlerini, İstanbu'lun merkezinde tattıran, lezzetiyle Türkiye'nin dünya vizyonuna katkı sağlayan, kalitenin ve temizliğin öncüsü Haskral Hatay Sofrası bundan yıllar önce lezzet serüvenine başladı. 1986 yılında kurucusu Mesrur Kurt'un Haskral Hatay Sofrası'na gönül vererek başlattığı bu kalite ve lezzet akımı, onlarca yıllık tecrübe ve birikimle siz değerli misafirlerine hayatları boyunca akıllarında kalacak, yemekten zevk aldıracak eşsiz tatlar sunmak için yola çıktı. Politikadan, sanat ve spor dünyasından tanıdık simalarla her an karşılaşabileceğiniz Haskral Hatay Sofrası'nda nar ekşili soğan, kuru patlıcan dolması, abagannuç, bademli iç pilav, humus çeşitleri, içli köfte çeşitleri, paşa kebabı, vezir kebabı ve altı ezmeli özel olarak tavsiye edilen tatların başında geliyor. Eğer sizler de Haskral Hatay Sofrası'nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.