Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ümraniye
Havan Restaurant

Havan Restaurant

Türk

4.0/6

1 değerlendirme

Ümraniye, İstanbul şehrindeki Havan Restaurant restoranının fotoğrafı
Havan Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Havan Restaurant hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00

Havan Restaurant hakkında daha fazla

Antep mutfağına varmak için güneye inmenize gerek kalmadı. Havan Restaurant, Ümraniye'de Antep mutfağının krallığını 20 yılı aşkın süredir itina ile ayakta tutuyor!

Sıklıkla sorulan sorular

Havan Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Havan Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Havan Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Havan Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Havan Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Antep lezzetin ana yurdu, Havan da Antep mutfağının İstanbul'daki en sağlam ayağı desek yanlış olmaz. Anadolu Yakası'na gerçek Anadolu mutfağının kapılarını 20 yıl evvel açmış Havan. Bu kapının ardına önce hijyen koymuş ardından güleryüz ve emek. Emeğin içine usta ellerden çıkan lezzet cümbüşü serpmiş. Altı ezmeli, fıstıklı kebap, küşleme, soğanlı, yoğurtlu ve domatesli başta olmak üzere binbir çeşitte kebap ve birbirinden farklı pide bu cümbüşün sadece birazını oluşturuyor. Bunun yanı sıra mezeler, başlangıçlar ve türk mutfağının yemek sonrası olmazsa olması tatlılar önce göze sonra damağa hitap ediyor. Sadece lezzetleriye değil, zarif ve güleryüzlü sunumu, şık ve sade dokusuyla da akıllarda yer etmeyi başarıyor Havan. Dostlarınızla, ailenizle ve tüm sevdiklerinizle ufak bir Antep yolculuğuna çıkmak istiyorsanız, Anadolu'nun çok da uzak noktası olmayan bir yerinde Havan Restaurant'a misafir olabilirsiniz. Bunun için Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!