Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Hisar Restaurant

Hisar Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama28

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Hisar Restaurant restoranının fotoğrafı
Hisar Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hisar Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
11:00 - 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
11:00 - 01:00
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00
Thursday
11:00 - 01:00

Hisar Restaurant hakkında daha fazla

Nevizade’nin kıpır kıpır ve eğlenceli ortamı uzaktan seyredilerek katılım gösterilebilecek, tadı alınabilecek bir duygu sunmaz hiçbir zaman. Siz de sokağın ruhuna uymalı, ritmine katılmalı, kadehleri sağlığa ve mutluluğa kaldırmalısınız. Tüm bu eğlence için Hisar’da nefis lezzetlerle donatılmış masanız sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hisar Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hisar Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Hisar Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hisar Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Hisar Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu geceleriyle yetinmeyen, İstanbul’a damga vuran Nevizade geceleri, içine konu olduğu marşlarla haklı ününü her zaman yaymayı başardı. Kıpır kıpır bir enerjiyi, dinmeyen bir ritmi içinde barındıran Nevizade’nin mekanları da daima bu ritme uymayı başarmıştır. Bu mekanlardan Hisar, hem leziz tatları sofralarınıza sunan restaurantı hem de pub kültürüne de göz kırpan atmosferiyle konukların öncelikli tercihi olmayı başarıyor. Nevizade’nin olmazsa olmaz mezelerini büyük özenle ve ustalıkla hazırlayan bir mutfak ekibine sahip Hisar’ın servisi de güler yüzlü ve titiz. Dostlarınızla hoş lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz bu özel mekanda sohbet ve muhabbet ortamın olmazsa olmazlarından. Eğer sizler de Hisar’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.