Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Yeniköy
Hopdaddy Burger

Hopdaddy Burger

Burger, Amerikan, İngiliz

Ana menü fiyatı ortalama32

Yeniköy, Istanbul şehrindeki Hopdaddy Burger restoranının fotoğrafı
Hopdaddy Burger için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hopdaddy Burger hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Hopdaddy Burger hakkında daha fazla

Burger severler için Yeniköy'de taptaze bir soluk, HOPDADDY! Konsepti, dekorasyonu, kalitesi ve burgera dair pek çok lezzetiyle HOPDADDY, burger severlerin tek adresi!

Sıklıkla sorulan sorular

Hopdaddy Burger restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Hopdaddy Burger restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Hopdaddy Burger adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hopdaddy Burger adlı restoranın park yeri yoktur.

Hopdaddy Burger restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yeniköy'ün ilk ve tek burgercisi HOPDADDY, İstanbul’da kaliteli lezzet arayan bütün burger severlerin ve lezzet avcılarının beğenisine sunuldu. HOPDADDY, başlangıç ve aperatif lezzetleri, 16 çeşit burgeri, ızgara çeşitleri, salataları, füme ve peynir tabaklarının bulunduğu geniş yiyecek yelpazesinin yanında alkollü ve alkolsüz içecekleriyle de bütün damaklara hitap ediyor. HOPDADDY, çaldığı otantik müzikler ile mekanın bulunduğu konum sayesinde de misafirlerine keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Spesiyalleri olan HOPDADDY Burger, HOPDADDY Salata ve HOPDADDY Kokteyl ise lezzet avcılarına sundukları onlarca lezzet arasından en özellerinden. HOPDADDY, iç ve dış mekanıyla birlikte 50 misafirine eşsiz lezzetlerini sunabilmenin yanı sıra sahip olduğu bahçesiyle de doğum günü partilerine ve birçok özel organizasyona ev sahipliği yapabiliyor. Yeniköy’ün bu yeni ve özel lezzet durağı, sahip olduğu eşsiz lezzetleri ve samimi ortamıyla sizleri ağırlamayı bekliyor.