Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
İskele Can Restaurant & Cafe

İskele Can Restaurant & Cafe

Dünya Mutfağı, Deniz ürünleri, Balık

Ana menü fiyatı ortalama25

Sarıyer, İstanbul şehrindeki İskele Can Restaurant & Cafe restoranının fotoğrafı
İskele Can Restaurant & Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

İskele Can Restaurant & Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00

İskele Can Restaurant & Cafe hakkında daha fazla

Sarıyer’in Boğaz manzarasını ve Karadeniz’in temiz havasını sofralarınıza sunan mekanı İskele Can Restaurant, günün her saatine farklı bir lezzetle karşınızda. Günün ilk saatlerinde nefis sabah kahvaltısı, ilerleyen dakikalarında taptaze balıklar ve deniz ürünleriyle dolu müthiş sofralarıyla sizleri bir lezzet diyarına davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

İskele Can Restaurant & Cafe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, İskele Can Restaurant & Cafe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

İskele Can Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, İskele Can Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

İskele Can Restaurant & Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz’ın en huzurlu, en sessiz köşelerinden, İstanbul’un içinde farklı bir şehrin havasını veren Sarıyer; Karadeniz’den aldığı rüzgarın ve temiz havanın güzelliğini ziyaretçileriyle paylaşmakta her zaman cömert olmuştur. Bu huzurlu ve temiz deniz havasının kuşkusuz iştaha da ekstra bir etkisi var. Hele de canınız balık çektiyse öncelikli adreslerden biri kuşkusuz İskele Can Restaurant. İskele Can Restaurant, denizi karşınıza seren hoş manzarası, hem şık hem de kendinizi rahat hissedebileceğiniz dekorasyonu ve güler yüzlü servis anlayışıyla konuklarının yüzlerini güldürürken geniş menüsüyle de sofralara lezzet katıyor. Taptaze mevsim balıkları başta olmak üzere deniz ürünleri, mezeleri, balık çeşitleriyle mesafeli olanlara kırmızı ve beyaz et lezzetleriyle lezzet dolu anlar yaşatan mekan; sabah kahvaltılarıyla da ünlü. Eğer sizler de İskele Can Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.