Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Jazz Company

Jazz Company

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Jazz Company restoranının fotoğrafı
Jazz Company için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Jazz Company hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Friday
19:00 - 01:00
Saturday
19:00 - 00:00
Sunday
Kapalı
Monday
Kapalı
Tuesday
Kapalı
Wednesday
Kapalı
Thursday
Kapalı

Jazz Company hakkında daha fazla

Canlı caz, blues, Latin müzik performanslarıyla müzikseverlerin öncelikli mekanı haline gelmiş olan Jazz Company, İstanbul'un en şık mekanlarından biri. Jam sessionları ve sürpriz sanatçıları ile daima renkli bir tecrübe sunmayı başarıyor. Blue Moon ve Summertime gibi kokteyllerinin yanı sıra "caz yemeği" menüsüyle de dikkatleri üzerine çeken mekan, kalitenin, lezzetin ve vaz büyüsünün birleştiği nokta.

Sıklıkla sorulan sorular

Jazz Company restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Jazz Company restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Jazz Company restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Jazz Company restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şehrin merkezi Taksim’de yer alan Jazz Company her cuma ve cumartesi 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz, blues, Latin müzik dinletileriyle, müzik severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen otel misafirlerinin gözdesi... Caz, blues, latin dünyasından ulusal ve uluslar arası değerli müzisyenlerin sahne aldığı Jazz Company dekoru ve sıcak atmosferi ile İstanbul’un en şık mekanlarından biri. Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, içki menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" menüsü ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Jazz Company adından sıkça söz ettirdiği "jam session"ları, sürpriz sanatçıları ve farklı etkinlikleri ile musik severlerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Eğer sizler de Jazz Company'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.