Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Akaretler
Kalamata Restaurant

Kalamata Restaurant

5.0/6

1 değerlendirme

Akaretler, İstanbul şehrindeki Kalamata Restaurant restoranının fotoğrafı
Kalamata Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kalamata Restaurant hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 19:30
Friday
19:30 - 02:00
Saturday
19:30 - 02:00
Sunday
Kapalı
Monday
Kapalı
Tuesday
19:30 - 01:00
Wednesday
19:30 - 01:00
Thursday
19:30 - 01:00

Kalamata Restaurant hakkında daha fazla

2009 yılından beri lezzet ve kaliteyi birleştiren Kalamata, Türk ve Akdeniz mutfağının en özel tatlarını sizlerle buluşturan; canlı müzik ve danslarla felekten bir gece geçirmenizi sağlayan butik bir “taverna.” Adını Ege’nin eşsiz zeytini kalamatadan alan bu farklı mekanda enfes tatlarla dolu bir masaya sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kalamata Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kalamata Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Kalamata Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Kalamata Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Kalamata Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Akaretler’in ışıl ışıl ortamında, dostlarınızla, sevdiklerinizle ya da tek başınıza keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz özel bir mekan Kalamata. Adını ve bereketini çilingir sofralarının baş tacı “kalamata” zeytininden alan Kalamata’da kurulan her sofra, lezzetini samimiyete borçlu. 2009 yılında Akaretler Sıraselviler’de başlayan Kalamata’nın macera; günümüzde de kalitesini ve etkisini henüz ilk günkü gibi sürdürüyor. Geleneksel Türk ve Akdeniz mezelerinin sunulduğu, özel atmosferin, lezzetli yemeklerin, samimi dekorasyonun yine Akdeniz ve Yunan müzikleriyle birleştiği, canlı müzikle bütün gece dans edilip eğlenilebilen, tabak kırma gibi özel eğlencelerin de sunulduğu butik bir 'taverna' Kalamata. Eğer sizler de Kalamata Sortie’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.