Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Kebapçı Kahraman

Kebapçı Kahraman

Fatih, İstanbul şehrindeki Kebapçı Kahraman restoranının fotoğrafı
Kebapçı Kahraman için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kebapçı Kahraman hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Kebapçı Kahraman hakkında daha fazla

Küçükayasofya’nın huzur dolu sokaklarında enfes tatlarla dolu bir sofraya kurulmak bir düş değil artık. Kebapçı Kahraman, Marmara Denizi’nin hoş manzarasını şık dekorasyonuyla renklendirirken başta enfes kebaplar olmak üzere ağızda dağılacak tatlar unutulmaz bir deneyim yaşamanızı garanti altına alıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kebapçı Kahraman restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kebapçı Kahraman restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kebapçı Kahraman restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kebapçı Kahraman restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Küçükayasofya İstanbul’u sevenlerin gizli aşklarından biri adeta. Huzur dolu atmosferi, tarihle iç içe havası ve her an denizle karşılaşabileceğiniz sokaklarıyla ruhunuzu dinlendiren özel bir yer. Bu özel semtte yürürken enfes sofralarıyla akılları baştan alacak mekan ise kuşkusuz Kebapçı Kahraman. Deniz manzaralı mekanında şık ama rahat bir dekorasyonla karşınıza çıkan Kebapçı Kahraman; özenle hazırlanan tatlarıyla konuklarını ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Bunlar arasından enfes mezeler, kebap çeşitleri, etler ve tatlılar özellikle tavsiye ediliyor, Kebapçı Kahraman’a uğramanız için sizlere özel sebepler sunuyor. Eğer sizler de Kebapçı Kahraman’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Posta Cafe’de kendinize ait bir masaya kurulmak.