Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Klemuri Lokanta

Klemuri Lokanta

Türk

Ana menü fiyatı ortalama20

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Klemuri Lokanta restoranının fotoğrafı
Klemuri Lokanta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Klemuri Lokanta hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
Kapalı
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00

Klemuri Lokanta hakkında daha fazla

Lazca’da eski mutfaklarda yemek kazanının asıldığı zincir manasına gelen Klemuri, damağına düşkün misafirlerle Karadeniz’in özel tatlarını buluşturmaya kararlı. Muhlamadan laz böreğine, pazı sarmadan balıklara, tere soslu antrikottan kuru patlıcan dolmasına dek pek çok eşsiz lezzet Klemuri’de meraklılarını bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Klemuri Lokanta adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Klemuri Lokanta adlı restoranın park yeri yoktur.

Klemuri Lokanta restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Klemuri Lokanta restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Klemuri Lokanta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Klemuri, Lazca’da eski mutfaklarda yemek kazanının asıldığı zincire denirmiş… Adını bu zincirden alan mekan, Beyoğlu’nda Karadeniz sofralarının en güzellerini sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. “Global düşün yerel ye” sloganıyla hemen herkese hitap eden mekanında Karadeniz yöresinin en gözde tatlarıyla karşılaşacağınız mekanda özenle hazırlanan yemeklerin lezzetinin önemli bir kısmı titizlikle seçilen malzemelerin kalitesinden kaynaklanıyor. Böylesi kaliteli malzeme, usta ellerce işlenince ortaya çıkan sonuç damaklar için bayram niteliği taşıyor. Menüde sizlerle buluşan tatlardan mısırlı ayran aşı, zeytinyağlı kuru patlıcan dolması, muhlama, taze fasulye salatası, pazı sarma, tere soslu antrikot, silor, borani ve laz böreği gibi lezzetler özellikle tavsiye ediliyor. Eğer sizler de Klemuri’de kendinize ait özel bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.