Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Koçak Kebap Sarayı

Koçak Kebap Sarayı

Kebap, Türk, Orta Doğu, Barbekü

Ana menü fiyatı ortalama22

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Koçak Kebap Sarayı restoranının fotoğrafı
Koçak Kebap Sarayı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Koçak Kebap Sarayı hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
10:00 - 23:00
Wednesday
10:00 - 23:00
Thursday
10:00 - 23:00
Friday
10:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
10:00 - 23:00
Monday
10:00 - 23:00

Koçak Kebap Sarayı hakkında daha fazla

Taksim Sıraselviler’de, yerli ve yabancı konukların ilgisini çeken özel bir yer Koçak Kebap Sarayı… Samimi ve sıcak ortamında mantıdan kuru fasulyeye kadar geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini tadabilir; enfes kebap ve et çeşitlerinin tadına mutlulukla bakabilirsiniz. Ustalık, lezzet ve nefis tatlar Koçak Kebap Sarayı’nda sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Koçak Kebap Sarayı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Koçak Kebap Sarayı adlı restoranın park yeri yoktur.

Koçak Kebap Sarayı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Koçak Kebap Sarayı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Taksim Sıraselviler, bir taş atımı mesafesindeki İstiklal Caddesi’nin kozmopolit ve renkli havasını taşıyan ama yolculuğunu Cihangir’in huzurlu ve ışıltılı sokaklarıyla tamamlayan özel bir cadde olarak şehrin can damarlarından biri. Hem yerli konukların hem de yabancı turistin ilgisini önemli ölçüde çeken bu özel caddede lezzet dolu bir ortam sağlayan bir mekan var. Koçak Kebap Sarayı, hem Türk mutfağından lezzetleri, hem de nefis kebapları müthiş tatlarla karşılaştığınız sofralarınızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Geniş menüsünde mantıdan İspir kuru fasulyeye, pirzoladan Adana Kebap’a kadar damağınızda iz bırakacak lezzetler sunan Koçak Kebap Sarayı’nda ister tek başınıza ister dostlarınızla unutulmaz bir tecrübe yaşayabilirsiniz. Eğer sizler de Koçak Kebap Sarayı’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.