Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
La Nouba Restaurant

La Nouba Restaurant

Dünya Mutfağı

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki La Nouba Restaurant restoranının fotoğrafı
La Nouba Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

La Nouba Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Friday
07:00 - 22:30
Saturday
07:00 - 22:30
Sunday
07:00 - 22:30
Monday
07:00 - 22:30
Tuesday
07:00 - 22:30
Wednesday
07:00 - 22:30
Thursday
07:00 - 22:30

La Nouba Restaurant hakkında daha fazla

Medeniyetlerin kesiştiği İstanbul’un merkezinde hizmet veren CVK Taksim Hotel, konumundan aldığı gücü misafirlerini ağırlarken de gösteriyor. Türk ve Akdeniz mutfağının öne çıktığı La Nouba Restaurant, Nefes kesici manzarası, özel dekorasyonu ve atmosferi, geniş şarap seçenekleri ve özel lezzetleriyle kendi çizgisini yaratmayı başarmış bir mekan. CVK Taksim Hotel’in en üst katında misafirlerini ağırlayan La Nouba, İstanbul’un ve Boğaz’ın benzersiz panoramasını sunuyor. Profesyonel mutfak ekibinin hazırladığı seçkin lezzetler, zengin içecek menüsüyle birlikte sunuluyor. Restoranda sabah açık büfe kahvaltı seçeneği de mevcut.

Sıklıkla sorulan sorular

La Nouba Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

La Nouba Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, La Nouba Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

La Nouba Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Fransızca’da “Cümbüş” anlamına gelen La Nouba Restaurant’a ilk adımınızı attığınız andan itibaren sizi enfes Kız Kulesi manzarası 360 derece panaromik terasta karşılayacak ve Taksim Meydanının ışıkları size tüm yemek boyunca eşlik edecek. Konsepti Dünya Mutfağı olan restaurantta ağırlıklı olarak sunulan İtalyan lezzetleri arasında Porçini Mantarlı Risottoyu , balık lezzetine doymak için Izgara Sicilya usulu Ahtapot ve spesiyal lezzetimiz Filetto di Monzo için La Nouba Restaurant’ a davetlisiniz.