Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Let's Coffee Beşiktaş

Let's Coffee Beşiktaş

Dünya Mutfağı

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Let's Coffee Beşiktaş restoranının fotoğrafı
Let's Coffee Beşiktaş için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Let's Coffee Beşiktaş hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
10:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00

Let's Coffee Beşiktaş hakkında daha fazla

Sokaklarda artan nefis kahve kokusunu takip edenlerin yolu bu aralar ister istemez Let's Coffee'nin önüne çıkıyor. Let's Coffee zincirinin ikinci dükkanı Beşiktaş Akaretler'de, sizlere nefis kahveler ve lezzetler sunmak için kapılarını aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Let's Coffee Beşiktaş adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Let's Coffee Beşiktaş adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Let's Coffee Beşiktaş restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Let's Coffee Beşiktaş restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Let's Coffee Beşiktaş restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Ferhat Bakgör’ün kişisel girişimi olan Let’s Coffee, alanında uzman kişilerin bir araya gelmesi ile ve ARK Kahve A.Ş’ye bağlı olarak, 2013 yılında kuruldu. Misafirlerine hizmet vermeye başladığı günden itibarenTürkiye kahve piyasasına yeni bir soluk getirmeyi ve profesyonel ekibi ile bu alanda fark yaratmayı başardı. En iyi kahveyi en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Let’s Coffee'nin ikinci şubesi Beşiktaş Akaretler'de açıldı. Yenilikçi mimari çizgilerle tasarlanan kendine özgü konsepti ile misafirlerine ev konforunda kaliteli hizmet deneyimi yaşatmayı başarıyor. Kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak olan bu benzersiz keyfi de güler yüzlü ve misafirperver ekibinin kaliteli hizmet anlayışı ile taçlandırıyor. Eğer sizler de Let's Coffee Beşiktaş'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.