Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Lokum Cafe Pub

Lokum Cafe Pub

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

Fatih, İstanbul şehrindeki Lokum Cafe Pub restoranının fotoğrafı
Lokum Cafe Pub için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Lokum Cafe Pub hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00

Lokum Cafe Pub hakkında daha fazla

İstanbul’un tarih, kültür ve lezzetle buluşma noktası Sultanahmet’te; özel lezzetler ve güler yüzle kaplı yeni adresiniz… Günün her saatinde kendini özel hissetmek isteyenlerin yolu Lokum Cafe Restaurant’a düşer…

Sıklıkla sorulan sorular

Lokum Cafe Pub adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Lokum Cafe Pub adlı restoranın park yeri yoktur.

Lokum Cafe Pub restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Lokum Cafe Pub restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Lokum Cafe Pub restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un tarihinin en saf şekilde hissedildiği ve özümsendiği yerlerden Sultanahmet… Tarihi bin yıllar öncesine dayanan şehrin bu kısmında imparatorlukların, krallıkların, kültürlerin, medeniyetlerin izini sürmek mümkün… Bu kültür kavuşmasından güçlenerek çıkan unsurlardan biri de kuşkusuz gastronomi… Farklı lezzetlerin zenginliğini halen günümüzde yaşatan yerlerden biri ise Lokum Cafe Restaurant… Günün her anına yönelik geniş yelpazeli menüsü özenle hazırlanan Lokum Cafe Restaurant’ta ister kendi başınıza ister dostlarınızla özel bir zaman dilimini yaşamanız mümkün. Üstelik güler yüzlü ve özenli servisin konforunu hoş bir atmosferde doyasıya deneyimleyerek. Eğer sizler de Lokum Cafe Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.