Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Lunch Box Bahçeşehir

Lunch Box Bahçeşehir

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama31

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Lunch Box Bahçeşehir restoranının fotoğrafı
Lunch Box Bahçeşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Lunch Box Bahçeşehir hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00

Lunch Box Bahçeşehir hakkında daha fazla

Dünya mutfağının en çok tercih edilen tatları menüsünde sunan Lunch Box markası, lezzet yolculuğuna katılmanız için sizleri Bahçeşehir'deki mekanına davet ediyor. İtalya'dan Meksika'ya kadar pek çok önemli mutfağın seçme lezzetleriyle karşılaşacağınız Lunch Box'da şıklık, kalite ve özen, yüzlerinizi güldürecek gerçek bir lezzet deneyimi yaşamanız için sizlerin karşısına çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Lunch Box Bahçeşehir adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Lunch Box Bahçeşehir adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Lunch Box Bahçeşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Lunch Box Bahçeşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Lunch Box Bahçeşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2001 yılından bu yana üstün lezzet ve yüksek kalite anlayışı Lunch Box markası altında buluşuyor. İlk şubesi olan Güneşli’den başlayan yolculuğuk bugün farklı şubelerde günden güne büyümeyi sürdürüyor. İtalya’dan Meksika’ya, Fransa’dan Çin mutfağına kadar dünya mutfağından 108 çeşit yemeği Türk damak tadına en uygun hale getirerek misafirlerine sunan Lunch Box, alanında uzman şefler tarafından hazırlanan özel tariflerle, en yüksek kalitedeki malzemeleri buluşturuyor. Müşteri memnuniyetini, fikrini ve düşüncesini daima ön plana alan Lunch Box markası, dünya mutfağının bu seçkin lezzetlerini ulaşılabilir fiyatlarla sunmak için çaba sarf etmeyi sürdürüyor. Eğer sizler de Lunch Box Başakşehir'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.