Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Marla Cafe

Marla Cafe

Dünya Mutfağı, İtalyan, Türk, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama19

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Marla Cafe restoranının fotoğrafı
Marla Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Marla Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Marla Cafe hakkında daha fazla

Dört lezzet düşkünü ortağın; ideallerinin peşinden giderek onlarca deneme sonucu oluşturdukları özel mekan Marla, Kadıköy’de misafirlerini ağırlamanın keyfini yaşıyor. Kahvaltılarından Meksika mutfağı çeşitlerine dek geniş yelpazeli menüleriyle Marla; her saat diliminin zevk ve tat merkezi.

Sıklıkla sorulan sorular

Marla Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Marla Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Marla Cafe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Marla Cafe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca İtalyan, Türk, Avrupa da sunar

Marla Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Marla, ikisi mimar, biri iç mimar, biri finans uzmanı ve aynı zamanda damak zevklerine güvenen 4 arkadaşın gittikleri her mekanda, “keşke şu da olsaydı” dedikleri bütün ‘şu’ ların toplamı fikrinden doğdu. Kendilerinin keyifle vakit geçirebileceği bir mekan tasarlamak ve bunu diğer insanlarla paylaşma fikri, şef Mehmet Usta’nın lezzetleriyle buluşunca artık hayata geçmek kaçınılmaz oldu. Bu fikri hayata geçirmenin zorluğunu altından gösterdikleri özenle kalkan ortaklar; bu özenin gereği olarak bütün yiyecek ve içecekleri uzun bir deneme sürecinden geçtikten sonra sizlerin sofrasına sundu. Ta ki her birisi için “işte bu! “denilene kadar. Bütün dekorasyon kararlarında, masadaki tuzdan önünüze gelen tabağa ve sunulan yemeğe kadar bütün süreçler titizlikle düşünüldü; sıcak, samimi ve kusursuz sadelikte bir ambiyans oluşturmak için canla başla çalışıldı… Sizlere düşen Marla’ya uğrayarak bu özel lezzetlerin ve ortamın tadını çıkarmak.