Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Masal Bahçe

Masal Bahçe

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama16

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Masal Bahçe restoranının fotoğrafı
Masal Bahçe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Masal Bahçe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Wednesday
09:00 - 00:30
Thursday
09:00 - 00:30
Friday
09:00 - 00:30
Saturday
09:00 - 00:30
Sunday
09:00 - 00:30
Monday
09:00 - 00:30
Tuesday
09:00 - 00:30

Masal Bahçe hakkında daha fazla

Tarabya’da hem manzarası hem de yemyeşil alanıyla adı gibi bir yer Masal Bahçe… Salıncakları, özel oturma alanları ile renkli bir bahçeyi sizlere sunarken ahşap ağırlıklı iç mekanıyla da sıcak ve samimi bir ortamı sizlerle buluşturuyor. Sabah kahvaltısı ve enfes dünya mutfağı tatlarıyla dolu menüsünden tatlar özenle hazırlanarak sizlerin karşısına çıkarılıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Masal Bahçe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Masal Bahçe adlı restoranın park yeri yoktur.

Masal Bahçe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Masal Bahçe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Masal Bahçe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarabya’da Boğaz manzarasıyla gözlerinize, lezzetleriyle damaklarınıza bayram ettiren özel yerlerden biri Masal Bahçe Tarabya. Yemyeşil bahçesi, ahşap ağırlıklı binası ve dekorasyonuyla hem ferah hem de göz alıcı bir ortam sunan Masal Bahçe gerçekten de adı gibi büyülü bir bahçeyi ve manzarasını sizlerle buluşturuyor. İç mekanında ahşap ayrıntıların sıcaklığını yaşayabileceğiniz mekanda tüm lezzetler de özenle hazırlanıyor. Kahvaltı çeşitleri, tostlar, burgerler, makarnalar, salatalar, kırmızı et, beyaz et çeşitleri ve tatlılar sizlerin karşısına çıkıyor. Güler yüzlü hizmetle birleşip mutlu bir deneyim olarak sizlerle buluşuyor. Eğer sizler de Masal Bahçe Tarabya’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.