Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Matador Steak House

Matador Steak House

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama25

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Matador Steak House restoranının fotoğrafı
Matador Steak House için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Matador Steak House hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Matador Steak House hakkında daha fazla

Uzun yılların ve farklı deneyimlerin sonucu ortaya çıkan iki ayrı tecrübe; güçlerini bir araya getirdi ve İstanbul'un lezzet haritasına harika bir restaurant hediye etti. Usta işletmecilerinin uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkardığı özel menüsü, hoş dekorasyonu ve farklı hizmet anlayışıyla Matador Steak, Beşiktaş'ta et sevenleri ağırlamaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Matador Steak House restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Matador Steak House restoranında açık havada oturma alanı var.

Matador Steak House restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Matador Steak House restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Matador Steak ortaklarından Hasan Önder'in çocuk yaşlarında Bolu'dan İstanbul'a gelerek ünlü bir kebap lokantasında yirmi yıla yakın bir süre çalışması, et ve kebap ürünlerinin hazırlanması, müşteriye sunulmasına ilişkin kendisine benzersiz bir tecrübe ve birikim kazandırdı. Daha sonra Hasan Bey ile Matador'un diğer ortağı Hakan Şaşmazer bir araya geldi ve et ürünlerinde özelleşen özgün bir mekan açmaya karar verdiler. Gerek yurt dışındaki, gerekse yurtiçindeki et hazırlama ve sunumu hakkındaki tecrübelerini Hasan Bey'le paylaşan Hakan Bey, Türk damak zevkine uygun, lezzetli ve farklı ürünlerin deneme üretimini yapmaya başladı ve uzun imalat süreçlerinden sonra menünün hazır olduğuna inanarak siz misafirlerinin beğenisine sunmaya karar verdi. Matador Steak'te antrikottan T-Bone'a, burger çeşitlerinden şaşlığa kadar pek çok et lezzetini deneyimlemeniz mümkün. Eğer sizler de Matador Steak'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.