Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Asmalımescit
Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit

4.0/6

1 değerlendirme

Asmalımescit, İstanbul şehrindeki Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit restoranının fotoğrafı
Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
09:00 - 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit hakkında daha fazla

Asmalımescit, lezzetin, meyhanelerin, yaşamın aktığı sokakların sizleri kucaklayıp; hayatın güzelliğini yeniden sizlere sunduğu özel bir yer… Rumeli Meyhanesi; Asmalımescit’i Asmalımescit yapan; köklü, lezzet dolu, dostlarınızla güzel vaktit geçirebileceğiniz farklı işletmecilik anlayışıyla sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Akdeniz, Orta Doğu da sunar

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mavi Melek Restaurant Asmalı Mescit restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un kalbi Asmalımescit’te; lezzetin, eğlencenin ve sohbetin merkezi Rumeli Meyhanesi; en hoş lezzetler ve hizmet anlayışıyla sizlerin karşısında. Günün en güzel anlarını yaşamak ve usta ellerden çıkan tatların keyfini çıkarmak isteyenlerin uğrak yeri Rumeli Meyhanesi, her misafirine sıcak bir gülümseme hediye etmeyi ihmal etmiyor. Rumeli güveci, ahtapot salatası, levrek marine gibi tatlar başta olmak üzere taptaze deniz ürünleri, mezeleri ve hatta et çeşitleriyle misafirlerini mutlu eden Rumeli Meyhanesi’nde; dost sohbetleri ve mutluluk sofralarınızın değişmezleri… Bu mutluluğun sürmesi için gerekli titiz ve samimi servis daima yanınızda. Eğer sizler de Rumeli Meyhanesi’nde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.