Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beykoz
Mihrabat Korusu

Mihrabat Korusu

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama30

Beykoz, İstanbul şehrindeki Mihrabat Korusu restoranının fotoğrafı
Mihrabat Korusu için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mihrabat Korusu hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00

Mihrabat Korusu hakkında daha fazla

İstanbul'un ruhunu sonuna kadar yaşayabileceğiniz, şehrin ortasında adeta bir cennet Mihrabat Korusu... 210 dönüm alan üzerinde gerçek bir nefes alma noktasını nefesleri kesen bir manzarada sizlerle buluşturan Mihrabat Korusu'nda enfes sabah kahvaltıları, Osmanlı lezzetleri, kebaplar, balıklar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Sizlere bu düş gibi ortamda İstanbul'u seyredebileceğiniz bu özel deneyimin tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mihrabat Korusu restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mihrabat Korusu restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mihrabat Korusu restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mihrabat Korusu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kanlıca’nın hemen sırtında bulunan Mihrabat Korusu’na çam ağaçlarının davetkar kokusuyla geliyor ve Mihrabat Korusu müdavimlerinin ne kadar haklı olduğunu anlıyorsunuz. Karşınızda Ortaköy sahili, Rumeli Hisarı, İstinye Koyu … Yaklaşık 210.000m2 alan üzerine kurulu Mihrabat Korusu; restaurant, cafe, özel davet ve organizasyon alanları, sosyal ve kültürel faaliyet alanları, yürüyüş yolları ve anfi tiyatro gibi mekanları ile hizmet veriyor. Çocuk parkı ve geniş kullanımlı otopark alanları ile tüm ihtiyaçlarınız düşünülmüştür. Geçmiş ile geleceğin harmanlandığı; Asya ve Avrupa’nın eşsiz Boğaz manzarası ile buluştuğu, dört mevsimi bir düş gibi yaşayacağınız Mihrabat Korusu’nda enfes lezzetler de her an elinizin altında. Sıcak ve soğuk içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz cafe alanının yanı sıra Mihrabat Kebabı'ndan kuzu tandıra, beğendili pirzoladan enginarlı Osmanlı kebabına, et ve balık çeşitlerinden, ıspanaklı levrek filetoya kadar Türk ve dünya mutfaklarından yemekler özel sunumlar eşliğinde sizlerle buluşuyor. Sabah kahvaltıları ise dillere destan.