Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Mirelli's Jardin

Mirelli's Jardin

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Mirelli's Jardin restoranının fotoğrafı
Mirelli's Jardin için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mirelli's Jardin hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
08:30 - 01:00
Saturday
08:30 - 01:00
Sunday
08:30 - 01:00
Monday
08:30 - 01:00
Tuesday
08:30 - 01:00
Wednesday
08:30 - 01:00
Thursday
08:30 - 01:00

Mirelli's Jardin hakkında daha fazla

İstanbul’un içinde ender rastlanan düş gibi bir atmosferde yaşamın güzelliğinin yeniden farkına varabileceğiniz özel bir yer Mireli Jardin… İster güne güzel başlamak için yemyeşil bahçede sabah kahvaltısı, ister sevdiğinizle mum ışığında romantik bir akşam yemeği… Mireli Jardin, Zekeriyaköy’de güzel kılmak istediğiniz her zaman dilimini unutulmaz kılmanın formülünü buluyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mirelli's Jardin restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mirelli's Jardin restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mirelli's Jardin restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mirelli's Jardin restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un içinde, yeşilin ve doğanın hükmünü sürdürebildiği özel yerlerden biri Zekeriyaköy… Doğallığı ve huzuru yaşatan özel ortamında farklı bir şehir yaşamı hayalini kuranların vazgeçilmez noktası olan Zekeriyaköy’de tüm bu değerleri yaşatan mekanlar da varlıklarıyla ortamı güzelleştirmeyi sürdürüyor. Bunlardan bir tanesi hiç kuşkusuz Mireli Jardin… Özel dekoru, bahçesi ve nefis lezzetleriyle bir kez uğrayanın bir daha vazgeçemediği farklı bir tecrübeyi konuklarıyla buluşturan Mireli Jardin’in özel bahçesinde kahvaltı yapmak ya da mum ışığında romantik bir akşam yemeği yemek, tekrar etmeyi isteyeceğiniz aktivitelerin başında geliyor. Mekanda Fransız usulü bonfilenin özellikle tavsiye edildiğini de hatırlatalım. Eğer sizler de Mireli Jardin’de kendinize ait özel bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.