Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Muazzam Karaköy

Muazzam Karaköy

Türk

Ana menü fiyatı ortalama32

Karaköy, İstanbul şehrindeki Muazzam Karaköy restoranının fotoğrafı
Muazzam Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Muazzam Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 03:00
Monday
12:00 - 03:00
Tuesday
12:00 - 03:00
Wednesday
12:00 - 03:00
Thursday
12:00 - 03:00
Friday
12:00 - 03:00

Muazzam Karaköy hakkında daha fazla

İstanbul'un son trendlerinin nabzının attığı yer Karaköy'de, bir uğrayanın bir daha kopamadığı özel mekanlardan biri... Muazzam Karaköy; nefis tatları, özel kokteylleri ve farklı tarzıyla şehrin havasını değiştiren mekanların başında geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Muazzam Karaköy adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Muazzam Karaköy adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Muazzam Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Muazzam Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Muazzam Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy sokaklarının vazgeçilmezi haline gelen mekanlardan Muazzam; yakınına gelindiği anda bile ruh halinizi değiştirebilen; farklı atmosferi ve havasıyla kendinize ait zamanları yaratabilen özel bir mekan. Mekanın dekorasyonu ve atmosferi kadar menüsü de her zamanki gibi dikkat çekici. Hellimli tavuk şiş, Kırgız mantısı ve ızgaralıklar gibi tatlarla farklı yelpazede lezzetlerle konuklarını buluşturan Muazzam'da içecek menüsü de oldukça iddialı. Dark mojito başta olmak üzere kokteyl çeşitleri, sangriaları, şarap çeşitleriyle daima damağınızda hoş bir iz bırakacak tatları sizlerle buluşturuyor. Yaz günlerinde Muazzam Karaköy'ün yanında Muazzam Alaçatı'nın da günlerinizi renklendirdiğini hatırlatalım. Eğer sizler de Muazzam Karaköy'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.