Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Üsküdar
Nihat Usta

Nihat Usta

Biftek, Türk, Orta Doğu, Avrupa

Üsküdar, Istanbul şehrindeki Nihat Usta restoranının fotoğrafı
Nihat Usta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nihat Usta hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00

Nihat Usta hakkında daha fazla

Önce Akçaabat'ı, ardından tüm Karadeniz'i etkisi altına alan, Türkiye'nin tanıdığı lezzet durağı Nihat Usta, artık Çengelköy'de İstanbullularla buluşuyor. 1974 yılında kurulan ve 40 yılı aşan tecrübesiyle kalitesinden ödün vermeyen Nihat Usta'nın Çengelköy'deki şık mekanında hem Boğaz manzarasını hem de başta enfes köfteler olmak üzere Karadeniz'in farklı tatlarını deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Nihat Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Nihat Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Nihat Usta restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Nihat Usta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1974 yılında Akçaabat'ta Nihat Aydın tarafından kurulan "Nihat Usta Köfte Salonu" yalnız Akçaabat'ın değil, Trabzon'un ve hatta tüm Türkiye'nin Lezzet Kültürünün temsilcisi olmuştur. Daha o yıllarda ilk kez üniformalı personeliyle ve nitelikli hizmet anlayışıyla gözde bir mekan haline gelmiş, günden güne gerek üretim alanında gösterdiği titizlik ve temizliğe verdiği önem, gerekse servis anlayışındaki performansı ve her iki alanda son teknolojiyi faydalı kullanabilmesi ile günümüzdeki konuma ulaşmıştır. Dünyaca ünlü Akçaabat Köftesinin bir bakıma temsilcisi ve merkezi konumuna gelen Nihat Usta Köfte Salonu, kalitesi ve konuklarına verdiği değer ile son on yılın başarılı lokantası ödülüne ve ünvanına sahip olmuş, birçok defa vergi rekortmenliği ödülü alarak bu başarısını pekiştirmiştir. Tüm bu başarıları neticesinde bütün yurtta, ulusal ve yerel basının sık sık sözünü ettiği sanatçılardan, siyasetçilere, gündemdeki birçok kişinin Karadeniz'i her ziyaretinde uğrak noktası haline getirdiği birinci sınıf bir mekan olan Nihat Usta ayrıca HACCP ve TSE belgelerine sahiptir.