Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Oblomov Restaurant

Oblomov Restaurant

Dünya Mutfağı

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Oblomov Restaurant restoranının fotoğrafı
Oblomov Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Oblomov Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00

Oblomov Restaurant hakkında daha fazla

Moda, Bahariye ve çarşıyı birbirine bağlayan Nailbey Sokak, bir yerden bir yere koşturmaca halinde gidenlere uğrayıp huzur bulabilecekleri, derin bir nefes alabilecekleri bir mekan sunuyor. Adını ünlü roman Oblomov’dan alan Oblomov Cafe Bar Restaurant, zengin menüsü ve hoş atmosferiyle uğrak yeriniz olmaya aday.

Sıklıkla sorulan sorular

Oblomov Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Oblomov Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Oblomov Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Oblomov Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Oblomov Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’de Bahariye’yi, çarşıyı ve Moda’yı birbirine bağlayan sokaklardan Nailbey Sokak; koşturmacalı bir güne huzur katan, özgünlük katan özel bir mekanı içinde bulunduruyor. Adını Ivan Gonçarov’un ünlü romanı Oblomov’dan alan Oblomov Cafe Bar Restaurant, zengin menüsüyle hem lezzetseverlere hem de bir iki yudumla hayatı güzelleştirmeyi isteyenlere hitap etmeye devam ediyor. Hasan Yurtsever’in işletmesi ve dokunuşları, kuşkusuz burayı huzur dolu bir mekan haline getirmiş vaziyette… Size dostlarınızla ya da kendi başınıza mekana uğrayıp hayatın tadını yudumlamak kalıyor. Eğer sizler de Oblomov Cafe Bar Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.