Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Moda
Özgür Şef'in Deli Kasap Moda

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama35

Moda, İstanbul şehrindeki Özgür Şef'in Deli Kasap Moda restoranının fotoğrafı
Özgür Şef'in Deli Kasap Moda için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda hakkında daha fazla

Canınız ister nefis bir buger çeksin ister ağızda dağılan harika bir ızgara et; düşlediğiniz lezzet eninde sonunda Özgür Şef'in özel tariflerinden ortaya çıkıp sizlerle buluşur... O halde yapmanız gereken düşü gerçeğe dönüştürüp Özgür Şef'in Deli Kasap'ında soluğu almak... Özel dekorasyonu ve tadı damağınızda kalacak lezzetleriyle karşınıza çıkan Özgür Şef'in Deli Kasap, İstanbul'un en güzel köşelerinden Moda'da sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Özgür Şef'in Deli Kasap Moda adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Özgür Şef'in Deli Kasap Moda restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Özgür Şef'in Deli Kasap Moda restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ekranların Özgür Şef 'i yıllarca kameralardan yemek kokularını gönderdi durdu. Baktı ki bu iş böyle olmuyor, sonunda kendi adını taşıyan restaurantlarını açmaya başladı. Özgür Şef, mutfağına yabancı hiçbir şeyin girmesine müsaade etmiyor, etinden sosuna her şey kendi imalatı. Kendi geliştirdiği pişirme teknikleriyle hazırlanan etler hem hak ettiği gibi pişiyor hem tadından hiç bir şey kaybetmiyor. Özgür Şef şirketler grubunun önemli markalarından Deli Kasap da burgerlerden nefis et çeşitlerine kadar bu karakteristiği taşımanın gururunu yaşıyor. Özgür Şef'in Deli Kasap'ta her zaman hijyene ve hilesiz üretime dikkat ediliyor. Verilen hizmetin çevre sağlığına ve yaşam alanına olumsuz etki etmemesi için özenle çalışılıyor. Deli Kasap köfteden T-Bone'a, kadayıf ve lokumdan Deli sucuğa kadar nefis et çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz Özgür Şef'in Deli Kasap'ında tüm bu prensiplerin toplandığı özel bir yemek deneyimine kavuşacaksınız. Eğer sizler de Özgür Şef'in Deli Kasap'ında kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.