Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Heybeliada
Perili Köşk Restaurant

Perili Köşk Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama40

6/6

1 değerlendirme

Heybeliada, İstanbul şehrindeki Perili Köşk Restaurant restoranının fotoğrafı
Perili Köşk Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Perili Köşk Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Tuesday
09:00 - 03:00
Wednesday
09:00 - 03:00
Thursday
09:00 - 03:00
Friday
09:00 - 03:00
Saturday
09:00 - 03:00
Sunday
09:00 - 03:00
Monday
09:00 - 03:00

Perili Köşk Restaurant hakkında daha fazla

Heybeliada Değirmen Burnu’nda muhteşem bir manzara, lezzetli yemekler ve konaklama imkanı sunan Perili Köşk, muzip adındaki perisini enfes lezzetler ve büyülü sofralar kurmak için görevlendiriyor. Size masal gibi bir tecrübenin tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Perili Köşk Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Perili Köşk Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Perili Köşk Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Perili Köşk Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Perili Köşk Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Perili Köşk gerçekten muhteşem bir manzaraya sahip. Teras, bahçe ve kapalı kısım seçenekleri ile birbirinden keyifli mekanlara sahip olan Perili Köşk aynı zamanda bir butik otel olduğundan son vapuru kaçırmaya da bir bahane sunuyor. Pazar günleri Perili Bahçe’de pazar kahvaltısı sunuluyor, pazartesi ve salı 18:00-21:00 arası da Happy Hour etkinliği düzenleniyor. Perşembe, cuma ve cumartesi akşamları Deep Blue Project’in sahne aldığı mekanda çarşamba akşamları sahne ziyaretçilere açılıyor. Canlı caz müzik, deniz manzarası ve antika mobilyalı odaları ile muhteşem bir ambiyans oluşturan Perili Köşk Heybeliada’ya gidildiğinde mutlaka uğranması gereken bir yer. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler için bir vapur uzaklığında olan Heybeliada kendisine kaçan herkese cömertçe huzur dağıtıyor. Siz de trafikten, gürültüden, kalabalıktan uzaklaşıp zamanın akışını yavaşlatmak istiyorsanız hemen şimdi Perili Köşk’teki yerinizi Quandoo üzerinden ayıralım, size de vapura atlayıp adanın tadını çıkartmak kalsın.