Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Gayrettepe
Piola

Piola

Dünya Mutfağı, İtalyan, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama33

Gayrettepe, İstanbul şehrindeki Piola restoranının fotoğrafı
Piola için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Piola hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
11:30 - 23:00
Sunday
11:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00

Piola hakkında daha fazla

Point Hotel Barbaros'un girişinde, İtalya'nın Treviso kentinden doğan muhteşem lezzet fikirlerini sizinle paylaşmaya uğraşan özel bir yer var.: Piola Pizzeria! Şık atmosferin, kalitenin ve nefis İtalyan pizzasının eşsiz güzelliğinin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlerin öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Piola restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Piola restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Piola adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Piola adlı restoranın park yeri yoktur.

Piola restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1986'da Treviso'nun kalbinde şekillenen fikir, İstanbul'un lezzet haritasını derinden sarsacek şekilde değiştirdi. En saf ve mükemmel İtalyan işletmesi, "pizzeria"nın yeniden icadı Piola; Şişli'de gerçek İtalyan pizzası yemek isteyenlerin öncelikli adresi olmayı sürdürüyor. Piola orijinal, basit ve lezzetli İtalyan yemek geleneğini; kendini rahat hissetmenin, en az iyi yemek kadar önemli olduğunun farkında olan talepkar ve modern müşterisi için servis ve ambiyansla zekice birleştiriyor. Yaşamın tüm sosyal kesimlerinden insanlar özgürlüğü ve iyi hissetmeyi, kaliteli lezzetler ile dengeleyen bir atmosferden emin olarak Piola'da buluşmayı sürdürüyor. Eğer sizler de nefis pizzalar başta olmak üzere harika lezzetlerle dolu bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.