Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Yalıkavak
Sofi's Restaurant & Bar

Sofi's Restaurant & Bar

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama32

Yalıkavak, Bodrum şehrindeki Sofi's Restaurant & Bar restoranının fotoğrafı
Sofi's Restaurant & Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sofi's Restaurant & Bar hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 02:00

Sofi's Restaurant & Bar hakkında daha fazla

Bodrum’da güneşin batışını en güzel izleyebileceğiniz yerlerden biri olan Sofi's Restaurant & Bar, Türk ve Ege mutfağının en nadide lezzetlerini deniz kenarındaki huzurlu mekânında tatmanız için sizi çağırıyor. İster ailenizle ister arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz Sofi's Restaurant & Bar, özel eğlenceleriyle de akşamlarınızı renklendiriyor. Sofi's Restaurant & Bar’da ister Türk gecesine katılıp dansözlere meydan okuyabilir, isterseniz de denize karşı içkinizi yudumlayıp nefis yemekler eşliğinde güneşin batışını huzurla izleyebilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Sofi's Restaurant & Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sofi's Restaurant & Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sofi's Restaurant & Bar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Sofi's Restaurant & Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İşletmecileri ve çalışanları ile bir aile sıcaklığı sunan Sofi's Restaurant & Bar, Bodrum Yalıkavak’ın ünlü Plaj Caddesi’nde dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Deniz kıyısında yer alan Sofi's Restaurant & Bar, muhteşem manzarasına eşlik eden yemekleriyle dört dörtlük bir Bodrum akşamı sunarken her gece yeni müdavimler edinmeyi başarıyor. Ege’nin nefis deniz ürünlerini ve Türk mutfağının leziz yemeklerini yiyebileceğiniz Sofi's Restaurant & Bar, aynı zamanda gün batımını izlerken huzurlu ve keyifli bir akşama adım atmanızı sağlıyor. Haftanın bazı akşamları gerçekleşen eğlencelerinde Türk gecelerine katılmayı ve müziğin eğlenceli ritmine ayak uydurmayı unutmayın. İster kumsalda kokteylinizi yudumlayabileceğiniz isterseniz restoranda hayatın tadını çıkarabileceğiniz Sofi's Restaurant & Bar, özellikle uygun fiyatlarıyla da Yalıkavak’ın en dikkat çeken yerlerinden bir tanesi. Her gece farklı ülkelerden pek çok konuğa Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösteren Sofi's Restaurant & Bar’ı ziyaret etme ve Bodrum’un tadını çıkarma sırası şimdi sizde.