Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Sortie Niwa

Sortie Niwa

İçecekler

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Sortie Niwa restoranının fotoğrafı
Sortie Niwa için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sortie Niwa hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Thursday
23:00 - 04:00
Friday
23:00 - 04:00
Saturday
23:00 - 04:00
Sunday
23:00 - 04:00
Monday
23:00 - 04:00
Tuesday
23:00 - 04:00
Wednesday
23:00 - 04:00

Sortie Niwa hakkında daha fazla

Eğlence, nefis kokteyller ve sürpriz lezzetler, bu defa Boğaz'ın yanı başında sizlerle! Kuruçeşme Sortie'de sizlerle buluan Niwa ; şehrin en dikkat çekici ortamlarından birinde kendinize ait bir rüyayı yaşamanız için sizlerle...

Sıklıkla sorulan sorular

Sortie Niwa restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sortie Niwa restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sortie Niwa restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Sortie Niwa restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Asya ve Avrupa kıtasının tutkulu kavuşmasına seyirci kalmak istemeyenlerin tercihi Sortie, bütün güzelliklerini arz-ı endam ettiği Kuruçeşme’de kurulduğu ilk günden beri iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlenceyi sizlerle sunmaya devam ediyor. Sortie bünyesindeki prestijli lezzet noktalarından bir tanesi de Niwa. Hem enfes kokteylleri, hem eğlence dolu atmosferi hem de sürpriz tatlarla sizlerin düşlerinde kendine yer edinen mekanda Sortie'nin sunduğu tüm güzellikleri de doyasıya yaşamanız mümkün. Dünyanın en muhteşem manzarasına sahip Sortie’nin 3500m2’lik alanının içinde sizleri ağırlayan Niwa Niwa'da; günün her saatinin keyfini ayrı yaşayabilir, dostlarınızla buluşup, keyifli dakikalar geçirebilir, özel günlerinizi en coşkulu şekilde yaşayabilir, yeniliklerin ve eğlencenin tadını çıkartabilirsiniz. Eğer sizler de Niwa Sortie’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.