Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maslak
Standard Food & Drink

Standard Food & Drink

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama30

Maslak, İstanbul şehrindeki Standard Food & Drink restoranının fotoğrafı
Standard Food & Drink için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Standard Food & Drink hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün kapalı
Saturday
Kapalı
Sunday
Kapalı
Monday
12:00 - 21:00
Tuesday
12:00 - 21:00
Wednesday
12:00 - 21:00
Thursday
12:00 - 21:00
Friday
12:00 - 21:00

Standard Food & Drink hakkında daha fazla

Maslak’ın sıcak, samimi ve yeni lezzet mekanı Standard Food & Drink, özenle hazırlanan ve Akdeniz mutfağından esintiler sunan menüsüyle damak tadına düşkünlere, hoş dekorasyonuyla da gözlere hitap etmeyi başarıyor. Günün her saatine farklı bir mutluluk çözümü sunan Standard Food & Drink’te harika bir zaman dilimi sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Standard Food & Drink adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Standard Food & Drink adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Standard Food & Drink adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Standard Food & Drink adlı restoranın park yeri yoktur.

Standard Food & Drink restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Standard, İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta sizlere yepyeni, sıcacık, samimi bir mekan hazırladı. Rahat bir ortamda keyifli yemek ve sohbet fırsatı, yeni bir buluşma noktası sunan Standard Food & Drink, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini ve en taze sağlıklı ürünlerini, kaliteli ve hızlı servisi ile sizlere sunmaya devam ediyor. 70 kapalı 40 açık alan oturma kapasitesine sahip mekanı öğlen ve akşam yemeklerinizde, akşamları bar keyfinizde, özel parti, toplantı ve günlerinizde de tercih etmeniz mümkün. Akdeniz mutfağı esintilerini hissedeceğiniz menüde makarna ve noodle çeşitleri, pizzalar ve ızgaralar özellikle dikkat çekiyor. Eğer sizler de Standard Food & Drink’te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.